ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ ΣΚΥΛΩΝ

Σε έναν ιδιόκτητο χώρο 4 στρεμμάτων, μόλις 24 χλμ απο το κέντρο της Θεσσαλονίκης, λειτουργεί το ξενοδοχείο BetterDogs.

Οι φιλοξενούμενοί μας είναι πρώτα απο όλα φίλοι μας. Δημιουργήσαμε ένα χώρο όπου οι τετράποδοι φίλοι μας θα μπορούν να φιλοξενηθούν για όσο διάστημα εσείς θα χρειαστεί να λείψετε. Σαν οικοδεσπότες, μέλημά μας είναι να τους παρέχουμε πρώτα απο όλα, μια άνετη και ασφαλή διαμονή. 
Κάθε φίλος μας είναι ξεχωριστός και γι' αυτό το λόγο φροντίζουμε να διαμορφώνουμε το πρόγραμμα του κάθε φιλοξενουμενού μας ανάλογα με τις ανάγκες του και τις επιθυμίες σας. Στόχος μας είναι οι φιλοξενούμενοί μας να διασκεδάζουν και να απολαμβάνουν τη διαμονή τους μαζί μας.
Διαθέτουμε εξειδικευμένο προσωπικό που αναλαμβάνει καθ’ όλη τη διάρκεια της μέρας, τη καθαριότητα, τη σίτιση, την άθληση και τη φροντίδα των κατοικίδιων σας ώστε να μην τους λείψει τίποτα άλλο εκτός απο εσάς.
Στα πλαίσια της φροντίδας για την υγιεινή και σφάλεια των φιλοξενούμενών μας έχουμε θεσπίσει του παρακάτω κανόνες τους οποίους παρακαλούμε να τηρείται κατά την άφιξή σας στις εγκαταστάσεις μας. 
  • Ο σκύλος θα πρέπει να συνοδεύεται απο το βιβλιάριο υγείας του (όπου η ολοκλήρωση πλήρους προγράμματος εμβολιασμού θα αποδεικνύεται) 
  • Κουτάβια που δεν έχουν ολοκληρώσει το εμβολιακό τους πρόγραμμα δε μπορούν να φιλοξενηθούν.
  • Θυληκές σκυλίτσες που βρίσκονται σε περίοδο οίστρου, δε μπορούν να φιλοξενηθούν.
  • Όλοι οι σκύλοι  θα πρέπει να είναι πλήρως αποπαρασιτωμένοι τόσο εσωτερικά, όσο και εξωτερικά.

Για τις κρατήσεις σας, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας τηλεφωνικά στο 6944-951563 ή στο 6948-459580